Voor leden

Wijzigingen doorgeven

  • Als je jouw adresgegevens of telefoonnummer wilt wijzigen, klik dan hier om in te loggen op Mijn NOB en ga vervolgens naar Mijn Gegevens om je gegevens te wijzigen. Je kunt op deze pagina ook aangeven of je de NOB-nieuwsbrief of het magazine Onderwatersport wilt ontvangen.
    Onder Mijn Ledenpas kun je je NOB-ledenpas downloaden
    • Log je voor de eerste keer in?
      Ga dan naar “wachtwoord opvragen“. Je kunt met het NOB relatienummer als gebruikersnaam in combinatie met jouw geboortedatum en e-mailadres jouw wachtwoord opvragen.

Documenten

Hier vind je de belangrijkste informatie voor leden van OSV Deurne:


Log in (in de rechterkolom) om hieronder de ledenlijst en andere documenten voor de categorie ‘Leden’ op te kunnen vragen.
Heb je nog geen inloggegevens, klik dan op ‘Registreer’. Gebruik bij registratie s.v.p. hetzelfde emailadres als op de ledenlijst staat, zodat je ook herkenbaar bent als lid van OSV Deurne.

Let op!

Vanaf nu is het noodzakelijk dat je jouw persoonlijke inloggegevens gebruikt. De algemene inlog ‘osvdeurne’ werkt niet meer. Heb je nog geen inloggegevens, registreer je dan. Nadat je geregistreerd bent, moeten je rechten nog goed gezet worden. Dat gebeurt zo snel mogelijk. Mocht je na een dag de ledenlijst nog niet kunnen downloaden, meld dat dan even bij Manja.


Titel Downloaden
OSV Deurne – Declaratieformulier
  1 bestanden      7 downloads
Download het declaratieformulier
OSV Deurne – Inschrijfformulier nieuw lid
  1 bestanden      23 downloads
Download het inschrijfformulier
OSV Deurne – Ledenlijst
  1 bestanden      19 downloads
Log in voor toegang.

pdf Download (gratis) Acrobat reader of PDF-xchange om pdf’s te kunnen lezen.
OO Geen Word of Excel? Download (gratis) OpenOffice of LibreOffice.


Share