Leer nu Duiken

 

Heb je ooit in het buitenland gedoken en wil je graag je duikbrevet halen? Ben je op zoek naar een nieuwe buddy? Of wil je gewoon eens ervaren wat het is om door het water te zweven? Maak dan op dinsdag 17 november een gratis introductieduik bij duikvereniging OSV Deurne. De vereniging houdt dan een open dag voor iedereen die eens wil ervaren wat er nu zo leuk is aan duiken of misschien wel een duikbrevet wil halen. Durf je het aan om op 3,60 meter diepte te zwemmen? Meld je dan aan voor een proefduik op 17 november op info@osvdeurne.nl!

Bij OSV Deurne, de vereniging voor alle duikers uit Deurne, Asten en Someren, en omgeving kun je onder leiding van de instructeurs een of meerdere duikbrevetten halen. Ook kun je bij de vereniging met een grote groep mensen gezellig samen duiken in de regio, maar ook in Zeeland en regelmatig zelfs in het buitenland. Elke dinsdagavond is het clubavond in zwembad De Wiemel. Dan kun je meedoen aan zwem- en snorkeltrainingen, al mag ook de borrel naderhand mag niet ontbreken.

Vanaf 14 jaar kun je lid worden van de club en mag je ook een introductieduik maken. Normaal kost een introduik 15 euro, maar tijdens de open dag is dit vanzelfsprekend gratis. Neem wel je zwemkleding en – mocht je dat hebben – een duikbril en vinnen mee. De open dag begint op dinsdag 17 november om 19:00 uur in zwembad De Wiemel, Molenstraat 50A Deurne.